Over mij

Mijn naam is Sandra Naipal, 49 jaar oud, geboren in Suriname. In 1991 kwam ik naar Nederland. Na jarenlang gewerkt te hebben als productiemedewerkster ging ik in 2010 op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tot op heden werk ik met veel plezier bij TANDZORG.NL. 

In mijn leven heb ik, zoals velen, momenten gekend van ups en downs. Het is belangrijk om een houvast te hebben in het leven waarop je kunt terugvallen. Ik ben 12 jaar geleden opzoek gegaan naar deze houvast. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen en ontwikkelen in energie en spiritualiteit. Dit is een lange maar vooral leerzame weg. Alles in het leven komt en gaat, niets is blijvend.  

Zo is het ook met onze gevoelens. Het leven kent verschillende soorten emoties. Pijn en/of vervelende gebeurtenissen kunnen vaak verstoringen veroorzaken. Deze verstoringen zorgen voor klachten zoals depressie, vermoeidheid, angst, somberheid, boosheid en onzekerheid. Ik heb in de afgelopen jaren geleerd om deze negatieve emoties onder controle te houden en om te zetten naar positieve energie. Dit doe ik door verschillende meditatietechnieken en reikibehandelingen. 

Wanneer men ook maar een enkele negatieve energie in zich plant, groeit dit met de tijd tot een boom. Hierdoor is er dan geen plek meer voor positieve energie. Ik werk graag met u om deze negatieve energieën te verwijderen om plaats te maken voor de positieve energieën. U zult dan merken dat uw uitstraling en zienswijze op allerlei fronten zullen veranderen. 

Scroll naar boven